Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest III. ker, Csillaghegy, 234.900.000 Ft, 320 négyzetméter
234,9 mFt
Budapest III. ker,
eladó iroda/üzlethelyiség
Méret:
320 négyzetméter
Jelleg:
Iroda
Berendezés:
nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
iroda
Település:
Budapest III. ker
Alapterület:
320 négyzetméter
Ár:
234.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10406633
Ingatlan leírás
Csillaghegy központi részén eladó egy üzlet, raktárral, mellette egy garzon lakás lett kialakítva, a tetőtérben pedig amerikai konyhás nappalival és három hálóval , dolgozóval egy dupla komfortos lakás.

Az ingatlant teljes felújításon esett át.MInden vezetéket kicseréltek,új tetőt kapott, leszigetelték valamint 3 rétegű nyílászárókkal látták el. A fűtése napelemekkel támogatott Adax fűtőpanelekkel történik. A napelemes rendszer bővíthető, jelenleg 14 panel van, de az inverter még 22 panelt elbír.
Az emeleti lakás klímával ellátott, a földszinti garzon rendelkezik klíma kiállással, de nem volt igény a beszerelésére.

Az üzlethelyiség az utcafrontot foglalja el. Elöl a bemutatóterem kapott helyet. Saját konyhával és mosdóval rendelkezik. Mögötte a raktár, műhely kapott helyet. A bemutatótereem és a raktár együttes alapterülete 140 m2.
A földszinten helyezkedik el még a garzonlakás is. Ez akár irodaként is funkcionálhat. A mellette elhelyezkedő 30 m2-es szaletli szintén beépíthető.

Az emeleten kapott helyet a 140 m2-es lakás.A nappalin kívűl két egész valamint két fél szobával rendelkezik. A kényelem érzetet az is növeli, hogy az egyik hálószoba privát fürdőszobával rendelkezik.

Az ingatlan előtt 5 gépkocsinak biztosított a parkolás elősegítve a zavartalan vevő forgalmat. A telekre akár 3.5 tonnás teherautóval is lehetséges a behajtás, így az áruszállítás kenyelmes és zavartalan. A kertben lehetőség van garázs kialakítására is.

Hogy miért jó ez az ajánlat?

Akár üzleti jellegű ingatlant keres, akár több generációs családi házat ez az ingatlan számtalan lehetőséget rejt magában. Akár 5-6 lakást is ki lehet benne alakítani.

Alkalmas lehet bemutatóteremnek, irodaháznak, klinikának, orvosi rendelőnek, cégközpontnak, több generációs családi háznak, de akár bérlakások kialakítására is.
Eladó, üzlethelyiség, bemutatóterem, lakás, ház, Budapest, Buda, 3. kerület, III. kerület, Csillaghegy, központi, utcafronti, jól látható.Csillagheg
Érdeklődés
Krakkó Ildikó
Az értékesítő:
Krakkó Ildikó
Otthon Centrum - III. kerület Csillaghegy
+36 70 716 9041
 
 
 
 
 
 
Küldés